SOLLICITEREN BIJ DE ZEE 

Zomer 2023 solliciteert Arita Baaijens bij de Noordzee op de functie ‘Spreker voor al het leven in de zee’. Kan een mens de zee wel vertegenwoordigen aan de bestuurstafel? Wie of wat is de zee eigenlijk? En hoe te communiceren met de zilte zee die zo totaal anders en ook veel ouder is dan wij mensen? Arita gaat al deze kwesties de komende tijd onderzoeken. Ze spreekt met de zee, met vissen, kwallen, de getijden en ook met zeekenners en kunstenaars. Ook taal speelt een grote rol en dit project bouwt dan ook voort op ‘Taal voor de toekomst – In gesprek met de zee 2021’. Benieuwd naar de oogst van vorig jaar? Lees de inzendingen in het dossier Taal voor de toekomst in De Groene Amsterdammer. Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en plannen via onze nieuwsbrief en socials.

MEEDOEN

Als vrijwilliger of stagiair een steentje bijdragen? Stuur een berichtje! Denk aan: community building, publiciteit, onderzoek, fotografie, PA.

 

 

 

Agenda

 

10 november – ArtEz Arnhem. Master class.

14 november – Van Gogh National Park. Deep mapping masterclass.

24 november – Arita Baaijens gaat met de Sea Women Expedition naar de arctische wateren bij Noorwegen, waar orka’s en walvissen op scholen haringen afkomen. Onderzoek naar oceaanveranderingen.